011-23088115

Call Sekarang

Whatsapp

Chat Support

Facebook

Sertai Kami

Instagram

Sertai Kami

CUCIAN SOFA PROFESIONAL DI RUMAH ANDA

Jadikan Sofa Seperti Baru Dibeli

Kekerapan cucian kaedah DEEP CLEANING yang dicuci oleh VEKIUM digalakkan untuk dibuat 6 BULAN sekali.

Sofa anda akan sentiasa kelihatan baru, malah apa yang lebih penting tiada sebarang bakteria yang akan membiak di fabrik anda.

Apabila sofa dicuci secara DEEP CLEANING, maka segala kotoran, daki serta bau busuk dapat dihilangkan, secara tidak langsung akan meningkatkan kualiti udara didalam rumah anda.
Sofa yang bersih mampu mempengaruhi mood anda ketika berada dirumah.

Kenapa Vekium

Jaminan Kepuasan

Kami memberi jaminan kepuasan kepada pelanggan kami. Sekiranya masih terdapat kotoran setelah dicuci kami akan membersihkan semula secara percuma dalam tempoh 7 hari.

Detergen & Mesin Premium

Bahan pencuci yang digunakan dibancuh khas untuk merawat kotoran tertentu. Mesin yang digunakan oleh VEKIUM adalah dari eropah yang berkualiti dan berteknologi moden.

Respon Pantas

Team VEKIUM sedia menerima tempahan dari anda untuk membantu membersihkan fabrik seperti cuci kusyen kereta, cuci sofa dan cuci tilam anda

Pekerja Berpengalaman

Pekerja kami dilatih untuk membersihkan pelbagai jenis kotoran pada kusyen kereta, sofa dan tilam anda. Anda boleh berehat tanpa perlu bersusah payah membersihkannya.

Harga Berbaloi

Harga yang kami tawarkan untuk cuci seat kereta, cuci sofa dan cuci tilam adalah yang termurah di pasaran dengan kualiti dan standard profesional dari team VEKIUM

Khidmat Cucian Di Rumah

Tanpa perlu datang ke kedai. Staff kami yang akan ke tempat anda untuk cuci kusyen kereta, cuci sofa dan cuci tilam.Jimat masa dan tenaga.

Apa Kata Pelanggan Kami

5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Hasil Kerja

Harga Cucian Sofa

Nak dapatkan Rawatan Steam PERCUMA? Tempah servis cucian sekarang.